mandag 23. februar 2009

Gi oss vårt klarsyn tilbake

Langt utenfor allfarvei kan man finne små stammesamfunn som lever herlig i pakt med naturen, og man kan godt si at disse menneskene har et mye nærere forhold med planeten vår, enn det vi som kan lese dette har med den.

Vi har vel alle hørt historier om innfødte som, med en slags sjette sans, oppdaget kommende flodbølger, og derfor rådet resten av befolkningen til å trekke opp mot fjellene. Disse intuisjonene gjorde at hele landsbyen ble evakuert i god tid.

Visse fugler og dyr har også disse evnene, så at det er mulig for en organisme å sanse værendringer før de har hendt, er det absolutt ingen tvil om. Dette er langt ifra udokumentert og overtroisk toskeskap.

Vi finner tilfeller av slikt klarsyn i mer hjemmekoselige trakter også -- du har kanskje hørt om folk som "kjenner tordenværet på gikta"? Det er lett å tro at bestefar har blitt skrullete når han sier at han kan bruke de porøse beina sine til å spå været, men forskning viser at dette uttrykket slett ikke lyver; leddgikt gir faktisk evner til å se frem i tid.

Derfor mener jeg at Tine Meieri A/S bedriver kynisk manipulering av menneskelige sanser ved å distribuere produkter som helt klart motvirker leddgikt. For ved å motarbeide leddgikt, motarbeider man også klarsyn. Dette rammer alle som faller for deres markedsføring som hevder at melk er sunt. Sunt for skjellettet? Ja, kanskje. Sunt for sjelen? Nei, så aldeles ikke!

Tines diabolske kynisme gjemmes bak humor og smilende ansikter, og det direkte hjerteløse slagordet -- "må ha det, bare må ha det" -- er ingenting annet enn en nøye konstruert kommando som brukes for å programmere djevelskapen rett inn i den kollektive underbevisstheten. De er allerede er på god vei inn i folkesjela.

Gudene måtte vite hvilke andre transcendente egenskaper leddgikt bringer med seg!

2 kommentarer:

  1. Eg bøje meg i støvet.

    Boikott TINE for en klarere fremtid.

    SvarSlett
  2. Klamydia kan hos enkelte gi opphav til en slags _leddgikt_ med hevelse og smerter i spesielt de store leddene i ben og armer.

    Klamyda fremmaner klarsynthet.

    SvarSlett